Menu

Ex lease auto kopen?

11 december 2017 - Occasions

LeasePlan begon meer dan 50 jaar geleden in Nederland. En nog steeds doen wij er alles aan om het leven van autorijders zo makkelijk mogelijk te maken. Inmiddels doen we dit in meer dan 32 landen. Met een wagenpark van 1,5 miljoen auto’s. We zijn er dan ook volledig op ingericht om u en uw bedrijf te ontzorgen.

Als u kiest voor zakelijk leasen is uw maandbedrag het allerbelangrijkste. Toch? Het hangt er maar net vanaf wat u voor dat bedrag krijgt. En wat de voorwaarden zijn. Vervelende verrassingen, daar houden wij niet zo van. Onze prijzen en voorwaarden zijn dan ook helder en eerlijk. Want wij vinden een goede relatie met u belangrijk. Hoe lang of kort die ook duurt.

Met onze ervaring en expertise zullen we dan ook altijd blijven proberen u de beste service, auto’s en nog veel meer aan te bieden. Zodat u en uw bedrijf in beweging blijven.

www.leaseplan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klaar om te vlammen met je online marketing?

Ontvang nog meer waardevolle gratis link opties en wie wil er nou niet meer gratis backlinks en hoger in Google komen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Ja, ik wil gratis backlinks ontvangen.