Menu

Autobedrijf Martens in Hollandscheveld

10 december 2017 - Occasions

De basis van ons bedrijf ligt in 1972 bij Berend Martens. Hij was in zijn vrije tijd veel met auto’s bezig en enthousiasmeerde op deze manier zijn zoon, Piet Martens. Hij maakte van zijn hobby zijn werk en begon in 1984 het familiebedrijf Autobedrijf P. Martens.

Inmiddels zitten de zonen van Piet, Gerben en Jeffrie, ook in het bedrijf en niet zonder succes want we bestaan ondertussen al meer dan 30 jaar! We beschikken over een ruim occasionaanbod van ongeveer 180 auto’s in allerlei prijsklassen. Kom snel langs om eens rond te kijken, we staan u graag te woord!

Klaar om te vlammen met je online marketing?

Ontvang nog meer waardevolle gratis link opties en wie wil er nou niet meer gratis backlinks en hoger in Google komen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Ja, ik wil gratis backlinks ontvangen.